ChristmasRocks with CampingRocks.bg!

Скъпи клиенти,

Чувате ли вече празниците да потропват на вратата?

Усещате ли радост? Украсихте ли елхата?

Подготвихте ли подаръци за своите близки

или за последния момент оставихте всичко?

Ако още не може да решите

на близките какво да подарите,

то знайте, че CampingRocks.bg

подаръкът до вкъщи ще ви донесе,

дори и в празничните дни.

 

  • Ако направите поръчка до края на последния работен ден (23 декември), работливите джуджета на CampingRocks.bg ще се трудят неуморно цяла нощ, за да ви доставят подаръка за вашия най-любим човек с шейната на ЕКОНТ най-късно в 16 ч. на 24 декември.

 

  • Ако случайно решите, да направите следколеден подарък и го поръчате на 24 декември до 15 ч., Дядо Коледа ще има грижата да го достави на 27 декември (събота) до 16 ч., или при ваше желание - на 29 декември (понеделник).

 

  • Ако търсите подарък за Новогодишната нощ, то знайте, че Дядо Коледа работи трета смяна. Ако му поръчате подаръка на 30 декември (вторник), той ще е готов за вас на 31 декември до 16 ч. или при ваше желание – на 3 януари до 15 ч.

 

Важно е да отбележим, че все пак и джуджетата на CampingRocks.bg  умеят да празнуват и да се веселят. Имат договорка с Белобрадия Старец да не изработват и доставят подаръци на: 25 - 26 декември и 1-2 януари.

 

В останалото празнично време екипът на CampingRocks.bg е на ваше разположение - онлайн и по телефон. Очакваме ви и весели празници!

Back to all articles